Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid mist Llorente tegen Ajax

Real Madrid mist Llorente tegen Ajax

7 feb 2019, 15:06

MADRID (ANP) - Real Madrid komt volgende week zonder Marcos Llorente naar Amsterdam voor het eerste duel met Ajax in de achtste finales van de Champions League. De Spaanse middenvelder viel woensdag geblesseerd uit tijdens de 'Clásico' voor de Copa del Rey tegen FC Barcelona (1-1). Medisch onderzoek bracht schade aan een spier in het linkerbovenbeen van Llorente aan het licht.

De medische staf van Real Madrid liet niets los over de hersteltermijn, maar vermoedelijk staat Llorente enkele weken aan de kant. De 24-jarige middenvelder werd in Camp Nou na ruim een uur spelen afgelost door Casemiro, doorgaans de eerste keus van trainer Santiago Solari als controlerende middenvelder. Llorente was eind vorig jaar een tijdje basisspeler, tot hij geblesseerd raakte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.