Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid mist drie verdedigers in Tsjechië

Real Madrid mist drie verdedigers in Tsjechië

6 nov 2018, 11:05

MADRID (ANP) - Real Madrid gaat zonder drie vaste krachten naar Tsjechië voor de ontmoeting met Viktoria Pilsen in de Champions League. Santiago Solari, de interim-trainer van de Madrilenen na het ontslag van Julen Lopetegui, moet achterin flink improviseren. Van de 'vaste' defensie van Real Madrid is alleen aanvoerder Sergio Ramos fit.

De vleugelverdedigers Dani Carvajal en Marcelo zijn geblesseerd, evenals Raphaël Varane, de vaste kompaan van Ramos centraal achterin. In de gewonnen competitiewedstrijd zaterdag tegen Real Valladolid (2-0) debuteerde daarom linksback Sergio Reguilón in La Liga. Ramos had verder gezelschap van Alvaro Odriozola en Nacho. Solari heeft met Javi Sánchez nog maar één verdediger achter de hand, omdat ook Jesús Vallejo geblesseerd is. Aanvaller Mariano Diaz staat aan de kant met hamstringklachten.

Real Madrid won twee weken geleden voor eigen publiek met 2-1 van Viktoria Pilsen. De titelhouder in de Champions League verloor eerder van CSKA Moskou en staat met zes punten uit drie duels tweede in de groep achter AS Roma, dat een beter doelsaldo heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.