Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid met Bale in 'Clásico'

Real Madrid met Bale in 'Clásico'

2 mrt 2019, 20:52

MADRID (ANP) - Real Madrid begint om 20.45 uur met Gareth Bale in de ploeg aan de tweede 'Clásico' in vier dagen tijd. De aanvaller uit Wales heeft een basisplaats gekregen van trainer Santiago Solari. Bale fungeerde woensdag in de verloren ontmoeting met FC Barcelona in de halve finale van de Copa del Rey (0-3) slechts als invaller.

Solari geeft de Welshman zaterdag de voorkeur boven Lucas Vázquez, die in Estadio Santiago Bernabéu op de bank moet beginnen. Doelman Thibaut Courtois keert terug onder de lat. De Belg is de nummer 1 bij Real Madrid in de Spaanse competitie, in de beker mag Keylor Navas keepen. De Madrilenen ontvangen dinsdag Ajax voor de return in de achtste finales van de Champions League.

Bij Barcelona is Arthur nieuw in de ploeg. De Braziliaanse middenvelder neemt de plek in van rechtsback Nélson Semedo. Sergi Roberto verhuist daardoor een linie naar achteren. Reservekeeper Jasper Cillessen zit weer op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.