Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid krabbelt op bij Valladolid

Real Madrid krabbelt op bij Valladolid

10 mrt 2019, 23:45

VALLADOLID (ANP) - Real Madrid heeft na drie belangrijke nederlagen eindelijk weer eens gewonnen. De ploeg van de bekritiseerde coach Santiago Solari won van 4-1 bij Real Valladolid en zette zo een streep onder de dramatische weken met twee nederlagen tegen FC Barcelona en de uitschakeling in de Champions League door Ajax.

Gemakkelijk ging het zeker niet voor Real in Valladolid. De thuisploeg begon veel sterker en kreeg na dertien minuten een strafschop. Die schoot Ruben Alcaraz echter huizenhoog over. Anuar schoot Valladolid na een klein half uur uit een goede aanval alsnog op voorsprong. Raphaël Varane bracht de bezoekers enkele minuten later op gelijke hoogte.

In de tweede helft liep Real Madrid uit naar 3-1 door twee goals van Karim Benzema. De Franse spits scoorde uit een strafschop nadat Álvaro Odriozola werd neergehaald. Even later kopte Benzema de 3-1 binnen. Modric maakte vlak voor tijd nog de 4-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.