Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid kondigt de komst van Turks talent Arda Güler aan

Real Madrid kondigt de komst van Turks talent Arda Güler aan

6 juli 2023, 15:47

Real Madrid heeft via Twitter aangekondigd dat ze een akkoord hebben bereikt met Fenerbahçe over de transfer van het achttienjarige toptalent Arda Güler.

Güler tekent een contract voor zes seizoenen bij De Koninklijke. Hoewel er geen exact bedrag wordt genoemd, wordt er door diverse media gesproken over een transfersom van ongeveer twintig miljoen euro die naar Fenerbahçe zal worden overgemaakt.

Güler, die zowel op het middenveld als in de aanval kan spelen, werd ook in verband gebracht met Ajax. Volgens Mike Verweij van De Telegraaf was Klaas-Jan Huntelaar gecharmeerd van de Turkse speler, maar wilde Sven Mislintat geen werk maken van zijn komst. Ook FC Barcelona had interesse in het talent, maar vond hem uiteindelijk te duur.

Met de komst van Güler haalt Real Madrid opnieuw een groot talent binnen. Eerder deze zomer investeerde De Koninklijke al flink in de transfer van Jude Bellingham.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.