Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid is ook Carvajal lang kwijt

Real Madrid is ook Carvajal lang kwijt

15 feb 2021, 15:47

Aan de lange lijst blessuregevallen bij Real Madrid kan Dani Carvajal worden toegevoegd. De rechtsback viel zondag in het duel met Valencia uit en blijkt opnieuw een spierblessure te hebben. Dat bevestigde de club uit de Spaanse hoofdstad maandag. Media melden dat Carvajal mogelijk twee maanden aan de kant staat.

Carvajal (29) maakte juist zondag zijn rentree na bijna zes weken afwezigheid. Het nieuwe leed is al de vierde blessure die hem dit seizoen van het veld houdt.

Zinedine Zidane heeft zo weer een optie minder voor de competitie en de duels met Atalanta Bergamo in de achtste finales van de Champions League later deze maand. De Franse trainer mist al Eden Hazard, Sergio Ramos, Eder Militao, Álvaro Odriozola, Rodrygo, Fede Valverde en Marcelo. In La Liga staat Real na 23 speeldagen tweede op 5 punten van leider en stadgenoot Atlético, dat twee duels minder speelde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.