Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid is James rest van het jaar kwijt

Real Madrid is James rest van het jaar kwijt

18 nov 2019, 20:38

James Rodriguez komt pas volgend jaar weer in actie. De Colombiaanse middenvelder van Real Madrid heeft bij de nationale ploeg een knieblessure opgelopen en staat volgens Spaanse media zo'n zes weken buitenspel. Rodriguez mist onder meer de topper tegen FC Barcelona op 18 december.

Rodriguez kwam dit seizoen in zeven competitiewedstrijden in actie. Trainer Zinedine Zidane deed op 22 oktober in de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray voor het laatst een beroep op de Zuid-Amerikaan.

De 28-jarige Rodriguez had vorig seizoen ook al knieproblemen. Toen moest hij zelfs worden geopereerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.