Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid hard onderuit bij Valencia

Real Madrid hard onderuit bij Valencia

9 nov 2020, 00:17

Real Madrid heeft bij middenmoter Valencia de tweede nederlaag in La Liga geïncasseerd. De Spaanse kampioen, die dit seizoen tot dusver een wisselvallige indruk maakt, ging in Mestalla hard onderuit: 4-1.

Carlos Soler was de grote man bij de thuisclub. Hij scoorde drie keer uit een strafschop. De andere treffer kwam op naam van Raphaël Varane (eigen doel). Voor Real Madrid had Karim Benzema nog wel de score geopend in de hectische wedstrijd.

Bij de eerste strafschop van Soler ging van alles mis. Doelman Thibaut Courtois keerde de inzet waarna de middenvelder van Valencia in de rebound op de paal schoot. Ploeggenoot Yunus Musah kwam daarna wel tot scoren, maar de VAR keurde zijn treffer af wegens te vroeg inlopen. Daarna mocht Soler de strafschop overnemen en deze keer kwam hij wel tot scoren (1-1).

Real Madrid staat nu vierde met zestien punten. Real Sociedad, dat met 2-0 won van Granada, leidt met twintig punten. Barcelona neemt na de thuiszege tegen Real Betis (5-2) de achtste plek in met elf punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.