Real Madrid hard onderuit bij Eibar

24 nov 2018, 16:02

EIBAR (ANP) - Real Madrid is de eerste wedstrijd met Santiago Solari officieel als coach hard onderuit gegaan. Bij Eibar verloor de topclub uit Madrid met 3-0. Het was de eerste nederlaag voor Solari die als interim-coach Real alle vier de duels had zien winnen.

De Basken van Eibar begonnen agressief en Kike García leek doelman Thibaut Courtois al vroeg met een afstandsschot te verrassen. De paal bracht echter redding voor de Belgische keeper. In de zestiende minuut kwam Eibar alsnog op voorsprong. Gonzalo Escalante tikte de rebound binnen, nadat Courtois het schot van García nog had tegengehouden.

In de tweede helft domineerde Eibar de wedstrijd. Dat resulteerde in de 2-0. Real-verdediger Álvaro Odriozola liet zich wegzetten door Marc Cucurella. Die gaf voor op Sergi Enrich, die binnenschoot. García maakte enkele minuten later de 3-0.