Terug

Volg Vandaag Inside

'Real Madrid haalt Jude Bellingham binnen'

'Real Madrid haalt Jude Bellingham binnen'

3 mei 2023, 14:57

Eindelijk weten we meer over de toekomst van Dortmund-middenvelder Bellingham. De jonge Engelsman lijkt vanaf volgend seizoen in Santiago Bernabeu te bewonderen te zijn, zo meldt Marca woensdag.

Met de transfer zal zo’n 100 á 120 miljoen euro gemoeid zijn, ondanks dat zijn huidige club Borussia Dortmund mikte op een bedrag van 140 miljoen euro. De Koninklijke schijnt al heel lang met de komst van Bellingham bezig te zijn, ondanks de algemeen bekende interesse van Premier League-grootmachten Liverpool en Manchester City. Beide topclubs wilden zelfs meer betalen dan de Madrilenen nu bieden, maar Bellingham wil zelf het liefst naar Real.

De 19-jarige Dortmund-steunpilaar zal een contract tekenen tot medio 2029, een overeenkomst tussen beide clubs 'ligt op schema', meldt Marca. Bellingham groeide ondanks zijn jonge leeftijd al uit tot belangrijke kracht bij Dortmund, dat hem in 2020 voor zo'n 25 miljoen euro had overgenomen van Birmingham City. Dit seizoen was het toptalent goed voor elf goals en zeven assists in veertig officiële duels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.