Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid-doelman Courtois: 'Verstappen is een legende van Nederland, maar ook van België'

Real Madrid-doelman Courtois: 'Verstappen is een legende van Nederland, maar ook van België'

19 sep 2022, 14:04

Real Madrid-doelman Thibaut Courtois sprak na de 1-2 overwinning op Atlético Madrid met Sierd de Vos voor de camera van Ziggo. De twee hebben elkaar al vaker gesproken en al snel veranderde het gespreksonderwerp weer van voetbal naar de Formule 1.

"Ik denk dat de wereldtitel zo goed als binnen is", vertelt Courtois, die een groot fan is van Max Verstappen. "Wie weet doet hij het in Singapore al, of in Japan. Max is heel dominant en velen zullen zeggen dat het de auto is, maar zelf heeft hij ook veel kwaliteit en dit jaar heeft hij het volwassen aangepakt. Hopelijk kan hij zo doorgaan."

"Michael Schumacher heeft natuurlijk nog wel wat meer wereldtitels en het hangt er van af hoe veel Max er nog haalt, maar na deze twee jaar is hij al wel een legende van de sport in Nederland", vervolgt Courtois. "Misschien is hij ook wel een kleine legende in België, omdat hij toch Belgisch bloed heeft. Als Belgen kijken wij ook graag naar Max", aldus de Belgische doelman van Real Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.