Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid blijft winnen onder Solari

Real Madrid blijft winnen onder Solari

11 nov 2018, 23:45

VIGO (ANP) - Real Madrid blijft winnen onder interim-coach Santiago Solari. De Europese kampioen zegevierde met 4-2 bij middenmotor Celta de Vigo. Voor de Madrilenen kwamen Karim Benzema, Gustavo Cabral (eigen doel), Sergio Ramos en Dani Ceballos tot scoren. Het was voor Solari, de opvolger van de ontslagen Julen Lopetegui, de vierde overwinning op rij.

Real Madrid kwam als nummer zes op vier punten van Barcelona. De rentree van sterspeler Lionel Messi, hersteld van een armbreuk, leverde de koploper geen succes op. Hij kwam in de thuiswedstrijd tegen middenmoter Real Betis nog wel twee keer tot scoren, maar hij kon daarmee een verrassende nederlaag niet voorkomen: 3-4.

Barcelona gaat na de tweede nederlaag nog wel aan kop, met één punt meer dan Atlético Madrid, Deportivo Alavés en Sevilla. De laatste club won thuis met 2-1 van Espanyol. Sevilla gaf in de slotfase het duel bij een achterstand van 0-1 een verrassende wending. Gabriel Mercado en Wissam Ben Yedder zorgden voor een zwaarbevochten thuiszege. Quincy Promes werd in de rust gewisseld bij Sevilla.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.