Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid blijft tegen Getafe steken op 0-0

Real Madrid blijft tegen Getafe steken op 0-0

19 apr 2021, 00:58

Real Madrid heeft bij Getafe 2 punten laten liggen. De ploeg van trainer Zinédine Zidane moest bij de nummer 15 genoegen nemen met 0-0. Daardoor liep de achterstand van de nummer 2 op de leidende stadgenoot Atlético Madrid op tot 3 punten. De koploper versloeg hekkensluiter Eibar met 5-0.

Real Madrid miste tegen Getafe acht spelers uit de A-selectie door blessures, schorsingen en positieve coronatesten. Vooral de verdediging was nogal verzwakt. Zidane besloot bovendien de balvaste middenvelder Toni Kroos en de trefzekere aanvaller Karim Benzema wat rust te gunnen na de geslaagde return woensdag in de Champions League in en tegen Liverpool (0-0). Beiden begonnen op de bank.

Benzema kwam na ruim een uur nog wel het veld in. De Franse spits kon echter evenmin de ban breken.

Met Atlético en Real Madrid maakt ook Barcelona nog kans op de landstitel. De ploeg van trainer Ronald Koeman won zaterdag de Spaanse beker met een klinkende zege tegen Athletic Club (4-0). De achterstand van Barça op Atlético bedraagt nu 5 punten, maar de bekerhouder moet nog een wedstrijd inhalen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.