Terug

Volg Vandaag Inside

'Real Madrid betaalt ruim honderd miljoen euro voor Monaco-talent Tchouaméni'

'Real Madrid betaalt ruim honderd miljoen euro voor Monaco-talent Tchouaméni'

7 juni 2022, 15:54

Real Madrid gaat zich versterken met Aurélien Tchouaméni, zo meldt The Athletic. De Franse middenvelder komt voor maar liefst honderd miljoen euro over van AS Monaco.

'De Koninklijke' en Monaco zouden al tot een mondeling akkoord zijn gekomen over de transfersom. Volgens de Britse sportwebsite rest nu alleen wat nog andere formaliteiten zoals de medische keuring en het papierwerk.

De ploeggenoot van Myron Boadu bij Monaco stond de laatste maanden bij veel Europese topclubs op het verlanglijstje, maar lijkt nu toch de overstap te maken naar de kersverse Champions League-winnaar Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad ligt een vijfjarig contract klaar voor de 22-jarige Fransman.

Tchouaméni doorliep de jeugdopleiding van Bordeaux en speelde ook 37 duels in de hoofdmacht. Begin 2020 nam Monaco de jonge Fransman voor zo'n achttien miljoen euro over van Bordeaux. In het vorstendom speelde Tchouaméni in totaal 95 wedstrijden. Hierin scoorde hij acht keer en gaf hij zeven assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.