Terug

Volg Vandaag Inside

Real huurde beveiliging in om Ronaldo’s feestjes te stoppen: 'Beveiliging deed zelf mee'

Real huurde beveiliging in om Ronaldo’s feestjes te stoppen: 'Beveiliging deed zelf mee'

10 sep 2020, 18:25

Ronaldo heeft onthuld dat Real Madrid beveiliging inhuurde om de Braziliaanse voetballer te laten stoppen met feesten, maar dat het niet uitpakte zoals de club gehoopt had.

De 43-jarige oud-voetballer van onder meer PSV vertelt in het tv-programma Universo Valdano dat Florentino Pérez, de president van De Koninklijke, hem beveiliging gaf om te voorkomen dat hij privé-feestjes zou houden, maar dat de beveiliging uiteindelijk zelf mee aan het feesten was.

De toenmalige sterspeler van Real verklaart dat hij alleen feestvierde als Real won. Het probleem was echter dat Real toendertijd vrijwel alles won. Ronaldo bagatelliseert de verhalen dat het er ruig aan toe zou gaan op de feestjes. 'Ik heb altijd geprobeerd mijn lichaam niet te beschadigen.’

‘Het was een spectaculaire tijd’, blikt Ronaldo terug. ‘De club Real Madrid en stad Madrid is de beste combinatie die je in het leven kunt vinden.’

Johan vertelde ooit in Veronica Inside pikante anekdotes over Cruijff. Bekijk hieronder het fragment!

Johan vertelt pikante anekdotes over Cruijff
5:51
Johan vertelt pikante anekdotes over Cruijff

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.