Terug

Volg Vandaag Inside

Real-coach Zidane heeft volledige steun van de club

Real-coach Zidane heeft volledige steun van de club

4 dec 2020, 18:12

Real Madrid-coach Zinédine Zidane heeft de steun van de spelers en de clubleiding ondanks de matige resultaten van de laatste weken. Dat heeft de coach vrijdag gezegd.

De landskampioen uit Madrid heeft slechts een van de laatste vijf wedstrijden gewonnen en ging afgelopen dinsdag met 2-0 onderuit bij Sjachtar Donetsk. Volgens lokale media uit de Spaanse hoofdstad moet de Fransman in de komende twee wedstrijden 'zijn baan redden'. Real speelt zaterdag uit bij Sevilla.

'Ik heb de volledige steun van iedereen bij de club', zei Zidane, wiens team vierde staat in La Liga, op zeven punten van koploper Real Sociedad. 'Ik kan niet tevreden zijn als we verliezen, maar we weten waar we staan. We geven alles voor deze club en dat zal ik tot mijn laatste dag hier blijven doen.'

'De spelers willen strijden om prijzen en hebben altijd warmte getoond', zei de coach, 'We weten dat we hier samen doorheen komen. Als het niet goed gaat, zijn zij de eerste die niet blij zijn. In lastige tijden moeten we samen optrekken met de neuzen in dezelfde richting.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.