Terug

Volg Vandaag Inside

Real boekt eindelijk weer competitiezege

Real boekt eindelijk weer competitiezege

3 nov 2018, 19:20

MADRID (ANP) - Real Madrid heeft zich enigszins hersteld van de beschamende nederlaag een week geleden in de 'Clásico' tegen FC Barcelona (5-1). De ploeg won in het eigen stadion Santiago Bernabéu met 2-0 van Real Valladolid.

Het duurde lang voor de thuisploeg doordrukte. De doelpunten vielen pas diep in de tweede helft. Eerst was er een eigen doelpunt van Kiko, via wiens lichaam een voorzet van invaller Vinicius Júnior in het doel belandde. Daarna benutte Sergio Ramos een strafschop.

Bij Real zat opnieuw Santiago Solari op de bank. De Argentijn is voorlopig doorgeschoven naar de positie van hoofdtrainer na het ontslag van Julen Lopetegui. Het leek er niet op dat hij de Madrileense sterren bijzonder inspireerde, want Real werkte zich moeizaam door de wedstrijd.

De overwinning kwam wel als geroepen. Het was de eerste zege van Real in de competitie sinds 22 september.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.