Terug

Volg Vandaag Inside

Real beslist El Clásico in Madrileens voordeel

Real beslist El Clásico in Madrileens voordeel

1 mrt 2020, 23:55

Real Madrid heeft de topper tegen FC Barcelona in Madrileens voordeel beslist: 2-0. Door de zege neemt Real de koppositie over van de Catalanen, die één punt minder hebben.

Vinícius Júnior bezorgde Real de voorsprong in El Clásico. In de 71e minuut verraste de Braziliaan, die de diepte in werd gestuurd door Toni Kroos, Barcelona-doelman Marc-André ter Stegen in de korte hoek. De inglijdende Gerard Piqué (FC Barcelona) toucheerde de bal nog. Invaller Mariano Díaz, kort daarvoor in de ploeg gekomen voor Karim Benzema, maakte er in blessuretijd 2-0 van.

Eerder dit seizoen werd er bij El Clásico in Barcelona niet gescoord. Dat duel werd door de aanhoudende onlusten in Catalonië verplaatst van oktober naar december.

Johan vindt Messi passé; Jan weet niet wat hij hoort!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.