Terug

Volg Vandaag Inside

Real-aanvaller overtreedt quarantaineregels in Servië

Real-aanvaller overtreedt quarantaineregels in Servië

19 mrt 2020, 17:24

Aanvaller Luka Jovic van Real Madrid moet volgens Servische media strafvervolging vrezen omdat hij in de coronacrisis de quarantaineregels van zijn land heeft overtreden. Jovic, die terugkeerde naar zijn vaderland nadat er bij Real Madrid ook besmettingen waren geconstateerd, had twee weken thuis moeten blijven maar is volgens het Servische persbureau Tanjug betrapt op het niet navolgen van de regels.

De voetballer zou zijn huis een keer hebben verlaten en had als reden een bezoek aan de apotheek opgegeven. Maar volgens boulevardkranten zou hij aan het feesten zijn geweest in Belgrado. "Hey jongen, wil je ons allemaal doden?", kopte de krant Kurir. Zelfs premier Ana Brnabic uitte kritiek. Zonder zijn naam te noemen sprak ze over een voetballer als "slecht voorbeeld".

Brnabic had landgenoten in het buitenland opgeroepen hun vaderland even te mijden om verspreiding van het virus te voorkomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.