Terug

Volg Vandaag Inside

Veelbelovend talent RB Salzburg ziet niks in overstap naar FC Barcelona

Veelbelovend talent RB Salzburg ziet niks in overstap naar FC Barcelona

7 dec 2021, 14:33

Red Bull Salzburg heeft een aanbod van FC Barcelona om Karim Adeyemi over te nemen afgeslagen. Dat meldt sportzender Sky. De 19-jarige aanvaller van Salzburg heeft de interesse gewekt van tal van topclubs, maar staat nog tot de zomer van 2024 onder contract van de Oostenrijkse club. Adeyemi zou een overgang naar Spanje (nog) niet zien zitten.

Adeyemi, sinds kort ook Duits international, zou wel eens de route van voormalig clubgenoot Erling Haaland kunnen volgen. De Noorse spits verhuisde twee jaar geleden van RB Salzburg naar Borussia Dortmund. Technisch directeur Michael Zorc van de Duitse club verwees onlangs naar diens nog doorlopende contract bij Salzburg, maar gaf wel aan onder de indruk te zijn van de jonge aanvaller. 'Hij is snel en voetbalt bijzonder attractief', zei Zorc tegen Bild.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.