Terug

Volg Vandaag Inside

RB Leipzig zet sukkelende Spurs uit de Champions League

RB Leipzig zet sukkelende Spurs uit de Champions League

11 mrt 2020, 00:00

RB Leipzig heeft zich in de return van de achtste finales in de Champions League niet laten verrassen door Tottenham Hotspur. De huidige nummer 3 van de Bundesliga versloeg voor eigen publiek de finalist van vorig seizoen met ruim verschil: 3-0. De ploeg van de 32-jarige trainer Julian Nagelsmann had vorige maand het eerste duel in Londen al met 1-0 gewonnen.

Marcel Sabitzer was de gevierde man bij Leipzig, dat voor de eerste keer van de partij is in de knock-outfase van de Champions League. De aanvoerder scoorde in de eerste helft twee keer. Kort nadat hij was ingevallen, zorgde Emil Forsberg in de slotfase voor 3-0.

De uitschakeling van Tottenham, dat al zes duels wacht op een zege, kwam niet onverwacht. De ploeg van coach José Mourinho is nogal verzwakt door blessures. Tottenham staat achtste in de Premier League en werd vorige week ook al uitgeschakeld in de FA Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.