Terug

Volg Vandaag Inside

'RB Leipzig verlangt gigantisch bedrag voor Brian Brobbey'

'RB Leipzig verlangt gigantisch bedrag voor Brian Brobbey'

23 dec 2021, 22:11

Niets lijkt een terugkeer van Brian Brobbey naar Ajax nog in de weg te staan. Clubwatcher Freek Jansen geeft aan dat het om huren gaat en gaat ervan uit dat RB Leipzig bij een optie tot koop een gigantisch bedrag zal verlangen voor de 19-jarige spits.

Volgens de clubwatcher is Brobbey al medisch gekeurd en is de verwachting dat de aanvaller 3 januari mee gaat naar het trainingskamp van Ajax in Portugal. 'Het gaat om huren en er wordt nog onderhandeld over een eventuele optie tot koop', vertelt Jansen in de in de Pak Schaal Podcast.

'Alleen dat is geen pure noodzaak vanuit Ajax', vervolgt Jansen. 'En ik kan me voorstellen dat Leipzig nou zoiets heeft: een optie tot koop is prima, maar dan zetten we daar een gigantisch hoog bedrag in. Zodat ze zich een beetje verzekerd voelen, mocht Brobbey de komende maanden veel gaan scoren.'

Brobbey keert dan al na een halfjaar terug naar Ajax, nadat hij de club transfervrij verliet voor een avontuur in Duitsland. 'Eigenlijk is dit ideaal. Eigenlijk heeft Ajax de opvolger voor Brobbey gevonden: Brian Brobbey. In Leipzig was hij ook doodongelukkig. Hij heeft daar bijna niets gespeeld. Ze hadden daar gewoon zoiets dat ze niets aan hem hadden', aldus Jansen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.