Terug

Volg Vandaag Inside

'RB Leipzig reisde naar Amsterdam af om twijfels bij Brobbey weg te nemen'

'RB Leipzig reisde naar Amsterdam af om twijfels bij Brobbey weg te nemen'

5 juli 2021, 09:35

Deze week begint spits Brian Brobbey aan zijn avontuur bij RB Leipzig. Even leek het erop dat Ajax de spits wilde terugkopen omdat er twijfels waren ontstaan bij Brobbey. Om die twijfels weg te nemen, is een delegatie van de Duitse club eerder naar Nederland gevlogen.

De twijfels die bij Brobbey ontstonden, hadden naar verluidt te maken met het vertrekken van trainer Julian Nagelsmann en technisch directeur Markus Krösche. Daarop is Leipzig naar Amsterdam gekomen om in gesprek te gaan met Brobbey en zijn ouders. Nadat het plan nogmaals is uitgelegd, kende de voormalig Ajax-spits geen twijfels meer.

'Brobbey heeft bij ons een contract getekend. Daarom ben ik heel ontspannen over deze situatie', zegt algemeen directeur Oliver Mintzlaff tegenover het Duitse BILD. 'Al het andere is onbelangrijk, maar ook dit hoort bij voetbal. Trainer Jesse Marsch heeft ook met de speler gesproken. We kijken erg uit naar de komst van Brian. Als hij zijn nieuwe kleding aantrekt en de eerste paar trainingen heeft afgerond, zal hij snel lol hebben. We zijn heel blij dat hij getekend heeft.'

Brobbey tekende onlangs een contract voor vier seizoenen bij Leipzig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.