Terug

Volg Vandaag Inside

RB Leipzig blijft in spoor van koploper Bayern München

RB Leipzig blijft in spoor van koploper Bayern München

22 feb 2020, 21:47

RB Leipzig blijft koploper Bayern München goed volgen. De nummer 2 van de Bundesliga won bij subtopper Schalke 04 met grote cijfers: 0-5. Marcel Sabitzer opende de score al in de eerste minuut. Daarna vielen er een uur lang geen treffers.

In het laatste half uur zorgden Timo Werner, Marcel Halstenberg, Angeliño (ex-PSV) en Emil Forsberg alsnog voor een royale overwinning. Leipzig bleef op één punt van Bayern, dat vrijdag met 3-2 won van SC Paderborn.

Afgelopen woensdag was Leipzig in de Champions League ook succesvol. De eerste wedstrijd tegen Tottenham Hotspur leverde in Londen een kostbare zege op (0-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.