Terug

Volg Vandaag Inside

'RB Leipzig bereikt persoonlijk akkoord met Lutsharel Geertruida'

'RB Leipzig bereikt persoonlijk akkoord met Lutsharel Geertruida'

4 juli 2023, 19:55

RB Leipzig heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Lutsharel Geertruida, meldt 1908.

Het is nu aan Feyenoord en de Duitse club om een overeenkomst te bereiken over de transfersom. Dinsdagmiddag werd bekend dat RB Leipzig een bod van twintig miljoen euro heeft neergelegd bij Feyenoord. Eerder wezen de Rotterdammers een bod van achttien miljoen al af.

Of het daadwerkelijk tot een transfer komt, is afwachten. Arne Slot wil na het vertrek van Orkun Kökcü (naar Benfica) dat zoveel mogelijk sterkhouders in Rotterdam blijven, om komend seizoen de landstitel van Feyenoord te verdedigen.

Geertruida debuteerde in december 2018 voor Feyenoord. In het seizoen 2019-20 speelde hij zichzelf definitief in de basis van toenmalig trainer Dick Advocaat, waarna hij onder de twee jaar geleden aangetreden Arne Slot uitgroeide tot absolute sterkhouder in het elftal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.