Terug

Volg Vandaag Inside

Raymond Mens regelt live in talkshow rol in de serie ’Sleepers’

10 feb 2024, 12:25

Raymond Mens pakte vrijdagavond aan tafel bij Sophie & Jeroen zijn kans en regelde een rol in het derde seizoen van de thrillerserie 'Sleepers'.

Raymond vertelde eerder bij Vandaag Inside dat hij op het Televizier-gala door B&B Vol Liefde-kandidaat Martijn Bolhoeve werd aangezien voor Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog. "Hij zei: Ik kijk altijd naar jou met plezier en wat doe je dat goed. Ik dacht: hij is een trouwe kijker van Vandaag Inside, maar hij dacht dat ik een acteur was uit Mocro Maffia.”

Als Raymond vrijdagavond dan samen met Robert de Hoog aan tafel zit, ziet hij zijn kans schoon om een rol in het volgende seizoen van ‘Sleepers’ te regelen. “Heb jij nog een broer nodig in de serie, want dan kan ik die misschien spelen?" Robert is direct enthousiast en schudt Raymond de hand, waarna hij zegt: “Anders een dubbelganger, zoals Poetin altijd heeft gebruikt."

Bekijk het volledige fragment waarin Raymond Mens werd aangezien voor Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.