Terug

Volg Vandaag Inside

Raymond Mens onthult ontstaan van fascinatie voor Amerika: 'Bassie en Adriaan'

18 mrt 2024, 16:14

Raymond Mens vertelde zondag in De Perstribune dat zijn liefde voor Amerika grotendeels is ontstaan door het kijken van Bassie en Adriaan.

Als Raymond de vraag krijgt hoe zijn fascinatie voor Amerika is ontstaan vertelt hij: “Ik kan het niet serieuzer maken dan het feit dat ik vroeger naar Bassie en Adriaan keek. Die waren op reis door de Verenigde Staten en het heeft mij enorm gefascineerd hoe een land zo divers kan zijn. De ene keer stonden ze in Las Vegas en vervolgens in Yellowstone National Park. Dat vond ik ontzettend boeiend. Ze waren ook in Washington D.C. Toen stonden ze naast een kartonnen bord van president Bill Clinton en zongen ze het liedje ‘Als ik de president ben’. Eigenlijk als je dan teruggaat naar toen ik een jaar of zeven was, was dat mijn eerste lesje politicologie.”

Raymond sluit niet uit dat als Bassie en Adriaan naar een ander land waren gereisd, zijn liefde dan voor een ander land was ontstaan. “Je kunt niet uitsluiten dat als Bassie en Adriaan op reis waren geweest naar China en Max Westerman (Amerika-correspondent, RTL Nieuws, red) ook nog eens China-correspondent was geweest. Die combinatie er misschien voor had gezorgd dat ik daar weer een fascinatie voor had.”

Raymond Mens werd onlangs bij Vandaag Inside binnen drie seconden afgekapt door Johan: "Einde van je tijd!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.