Terug

Volg Vandaag Inside

Raymond Mens geeft update over gesprekken met Talpa

Raymond Mens geeft update over gesprekken met Talpa

31 juli 2023, 18:42

Raymond Mens heeft in zijn podcast Amerika in 15 minuten een update gegeven over de gesprekken die hij voert met Talpa.

"Een vraag die de meeste mensen hebben gesteld is of John de Mol al gebeld heeft," begint Raymond. "Dat kwam natuurlijk afgelopen week ter sprake, onder andere in De Oranjezomer. Nou, ik kan jullie melden dat ik inmiddels in gesprek ben met Talpa. Dat was ik natuurlijk al, over een mogelijke reisserie met Johan Derksen in Amerika, maar inmiddels is dat een breder gesprek geworden."

"Denk bijvoorbeeld aan een vorm van exclusiviteit voor Vandaag Inside richting de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024, maar ook een aantal andere projecten bij Talpa," legt de Amerika-kenner uit. "Ik moet erbij zeggen: John de Mol heeft niet zelf gebeld, maar wel iemand anders laten bellen. Omdat ik er zoveel vragen over krijg, in deze podcast maar ook in De Oranjezomer, vind ik het wel netjes om deze update te geven."

"Lang verhaal kort: we zijn in dus gesprek, maar er is nog niets in beton gegoten. En dus kan ik er nog niet teveel over zeggen. Als er nieuws is, meld ik me," besluit Raymond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.