Terug

Volg Vandaag Inside

Raymond Mens gaat gesprek aan met boer na uitspraken in Vandaag Inside

Raymond Mens gaat gesprek aan met boer na uitspraken in Vandaag Inside

16 juli 2022, 12:30

Raymond Mens gaat komende week in gesprek met een boer over de stikstofplannen van het kabinet. De politicoloog kreeg de uitnodiging naar aanleiding van zijn uitspraken in Vandaag Inside. 'Dat juist zo’n gozer het goede voorbeeld geeft door het gesprek aan te gaan is top.'

Het gaat om de uitzending van maandag 13 juni, waarin Mens stelde dat hij vóór de stikstofplannen van het kabinet is en suggereerde dat er ook andere opties zijn dan vlees eten. Na afloop van de uitzending 'regende het scheldkanonnades en bedreigingen', aldus de Amerikakenner in een tweet. 'Maar ook: een jonge boer uit een familiebedrijf die mij uitnodigt voor een goed gesprek op de boerderij. Daar ben ik altijd voor in, dus de afspraak wordt gemaakt.'

Via Twitter laat Mens zaterdag weten dat de afspraak komende week in de planning staat: 'Na de uitzending van Vandaag Inside over stikstof kreeg ik ook een bericht van een boer die me voor een goed gesprek uitnodigde. Komende week is de afspraak, vandaag alvast even indrinken'.

Job Knoester is er snel bij en reageert op de tweet: 'Goed dat je daar op ingaat Raymond. Het gesprek blijven aangaan is juist nu belangrijk'. Daar voegt Mens aan toe: 'Bovendien: de boer is 18 en wil het bedrijf van z’n pa en ma overnemen. Dat juist zo’n gozer het goede voorbeeld geeft door het gesprek aan te gaan is top'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.