Terug

Volg Vandaag Inside

Raymond Mens een van de gezichten van nieuw SBS6-programma

Raymond Mens een van de gezichten van nieuw SBS6-programma

11 sep 2023, 13:33

Raymond Mens is binnenkort naast Vandaag Inside ook in een ander SBS6-programma te bewonderen. De Amerikakenner annex politicoloog wordt een van de gezichten van GoedNieuws Vandaag.

Het nieuwe programma, dat vanaf maandag 2 oktober iedere werkdag om 18.00 uur live te zien is op SBS6, focust zich op positieve, optimistische ontwikkelingen. Wetenschappelijke doorbraken op medisch vlak, duurzame vredesonderhandelingen en een inzamelingsactie om een buurtbewoner te helpen: alles kan voorbijkomen, van lokaal tot wereldschaal.

De GoedNieuws Vandaag-redactie werkt samen met partners als StemWijzer, #Usethenews, Centraal Bureau voor de Statistiek, Bright Vibes en Universiteit van Nederland. Correspondenten van De Telegraaf verzamelen speciaal voor dit nieuwe programma goed nieuws uit de hele wereld.

De presentatie van het programma is in handen van Donatello Piras en Nikki Herr. Zij worden bijgestaan door journalistieke gezichten als Sofie van den Enk, Talitha Muusse, Rens de Jong en dus Raymond Mens.

GoedNieuws Vandaag is vanaf maandag 2 oktober iedere werkdag om 18.00 uur live te zien op SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.