Terug

Volg Vandaag Inside

Raymond: 'Aran Bade komt aan de bar bij Vandaag Inside graag een keer over Gordon vertellen'

Raymond: 'Aran Bade komt aan de bar bij Vandaag Inside graag een keer over Gordon vertellen'

2 mei 2023, 09:07

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade komt aan de bar bij Vandaag Inside graag een keer over Gordon vertellen. Dat laat Raymond Mens weten op zijn Instagram stories.

Raymond en Aran waren maandagavond allebei te gast bij Jinek. Raymond kwam vertellen over het interview van Janine Abbring met Barack Obama in de Ziggo Dome, terwijl Aran aan tafel zat vanwege eerste repetitie van Mia Nicolai en Dion Cooper op het Songfestival in Liverpool.

De twee blijken elkaar al lang te kennen. Bij een foto op Instagram schrijft Aran: "Ja leuk! Met studiegenoot Raymond Mens eindelijk samen aan één talkshowtafel." Raymond repost het bericht en voegt eraan toe: "Samen met m'n oude studiemaatje! En aan Vandaag Inside: hij komt graag een keer aan de bar over Gordon vertellen. 😉"

Tekst gaat verder onder de foto.

Raymond reageert daarmee op woorden van René van der Gijp in Vandaag Inside. René zei vorige week na de breuk tussen Gordon en Gavin: "Aran Bade van RTL Boulevard, die is erop gezet, hè? Die zit 24 uur per dag op Gordon. En hij heeft dus met iedereen contact. En volgens mij, maar dat weet ik niet helemaal zeker, neemt hij het ook vrij serieus. En hij staat iedere avond te kwispelen aan de desk bij RTL Boulevard."

"Maar hij heeft met iedereen contact," ging René verder. "Met Gavin, met de zus van Gavin, met Gordon en met de zus van Gordon. En gisteren zei hij: ze zitten er allebei wel mee in hun maag. Dus dan weten we dat. Maar wat ik zo leuk vind: bij RTL Boulevard maken ze het echt heel groot, terwijl ik denk dat niemand het interesseert. En Aran Bade zit het echt te vertellen alsof hij wil zeggen: kom er maar in, Nieuw-Zeeland, Australië en Amerika. Dit gaat écht ergens over. En het gaat nérgens over, dat maakt het heerlijk om naar te kijken."

Bekijk de woorden van René over Aran Bade in de video hieronder.

René geniet van verslaggeving over Gordon: ‘Het gaat nergens over!’
1:55
René geniet van verslaggeving over Gordon: ‘Het gaat nergens over!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.