Terug

Volg Vandaag Inside

Rashford zweert trouw aan Manchester United

Rashford zweert trouw aan Manchester United

11 dec 2020, 13:11

Marcus Rashford heeft trouw aan Manchester United gezworen. "Die club zit zo diep in mijn hart, ik denk niet dat ik ooit een ander shirt wil dragen", zei de 23-jarige aanvaller nadat hij was uitgeroepen tot een van de winnaars van de Britse prijs voor sporters die zich maatschappelijk hebben ingezet.

Rashford groeide dit jaar uit tot een groot bestrijder van kinderarmoede; hij kreeg de Britse regering zover om gratis maaltijden uit te reiken aan arme kinderen tijdens de schoolvakanties.

Rashord is een kind van de club. "Ik zal nooit vergeten dat de club mij onderdak gaf toen ik een jaar of elf was en mijn moeder het heel moeilijk had. Manchester United heeft mij de kans gegeven mezelf te uiten en te ontdekken dat ik talent voor voetbal had. Het gevoel voor deze club gaat veel dieper dan de mensen soms zien", aldus Rashford, die inmiddels op 232 wedstrijden voor de club staat en 77 keer scoorde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.