Terug

Volg Vandaag Inside

Rashford schiet United in blessuretijd naar overwinning op Wolves

Rashford schiet United in blessuretijd naar overwinning op Wolves

30 dec 2020, 00:01

Marcus Rashford heeft Manchester United op het allerlaatste moment naar de tweede positie van de Premier League geschoten. De aanvaller brak in blessuretijd het verzet van Wolverhampton Wanders (1-0). Hij scoorde, met enige geluk, via het lichaam van tegenstander Romain Saïss.

De ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjær heeft een achterstand van 2 punten op koploper Liverpool. Donny van de Beek bleef op de bank bij United. De Nederlandse verdediger Ki-Jana Hoever speelde de hele wedstrijd voor Wolverhampton Wanderers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.