Terug

Volg Vandaag Inside

Rashford gelooft dat gloriedagen Manchester United terugkomen

Rashford gelooft dat gloriedagen Manchester United terugkomen

20 dec 2020, 15:48

Manchester United kan weer grote prijzen winnen. Dat meent Marcus Rashford, de jonge aanvaller van de Engelse topclub, die sinds de League Cup en de Europa League in 2017 geen beker meer heeft gewonnen. "Het team dat we nu hebben is in staat grote prijzen te winnen. We zijn er nog niet, maar mijn gevoel is dat we een nog een laatste stapje moeten maken om weer dat team te worden dat om alle titels kan strijden", zei Rashford op de officiële podcast van Manchester United.

United is de huidige nummer zeven in de Premier League, de laatste titel dateert van 2013 onder de vermaarde coach Alex Ferguson. "In de grote wedstrijden doen we nauwelijks onder voor de tegenstander en ik ben er zeker van dat we alle topteams kunnen verslaan, of het nou Liverpool is, of Manchester City of Paris Saint-Germain. Wat we nodig hebben is een sterke reeks van overwinningen en de komende periode rond de feestdagen leent zich daar goed voor. Het vertrouwen op het veld is er", meent Rashford.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.