Terug

Volg Vandaag Inside

Rashford boekt opnieuw succes in strijd tegen armoede

Rashford boekt opnieuw succes in strijd tegen armoede

13 jan 2021, 19:32

De Britse voetballer Marcus Rashford heeft al veel lof gekregen voor zijn campagne om schoolkinderen uit arme gezinnen ook tijdens vakanties van gratis maaltijden te voorzien. De aanvaller van Manchester United overtuigde de regering van premier Johnson eerder van de noodzaak, maar boekte woensdag opnieuw een succesje nadat hij op Twitter de samenstelling van de pakketten had bekritiseerd.

Johnson gaf woensdag in het Britse parlement toe dat het aanbod 'schandalig' was geweest, bedankte Rashford voor het ter sprake brengen en beloofde beterschap. 'Ik heb net een goed gesprek gehad met de premier', twitterde Rashford. 'Hij heeft me verzekerd dat hij het probleem gaat oplossen en dat de toelevering van voedsel opnieuw wordt bekeken.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.