Terug

Volg Vandaag Inside

Rashford blijft United trouw

Rashford blijft United trouw

1 juli 2019, 17:26

Marcus Rashford blijft Manchester United trouw. De 21-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis, die pas in de zomer van 2023 afloopt.

Rashord maakte drie jaar geleden onder trainer Louis van Gaal zijn debuut voor United. Inmiddels heeft hij al 170 duels voor zijn club gespeeld. Hij droeg ook al 32 keer het shirt van de nationale ploeg van Engeland.

"Manchester United is alles voor me sinds ik hier op mijn zeventiende ben begonnen", vertelt Rashford op de website van zijn club. "De club heeft me gevormd en ik ben elke keer weer trots als ik ons shirt mag dragen. Onder de huidige technische staf wil ik een hoger niveau bereiken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.