Terug

Volg Vandaag Inside

Ras-Rotterdammer Pascal Bosschaart sloeg interesse ManUtd af: 'Ik wilde naar Feyenoord toe'

Ras-Rotterdammer Pascal Bosschaart sloeg interesse ManUtd af: 'Ik wilde naar Feyenoord toe'

13 mrt 2022, 12:25

Er zullen niet heel veel voetballers zijn die de interesse van Manchester United links laten liggen, Pascal Bosschaart deed dat wel. Voor de oud-voetballer was er maar één club waar hij wilde spelen en dat was Feyenoord. Zo vertelt de assistent-coach van Cambuur in Goedemorgen Eredivisie.

'Toen ik in mijn laatste jaar bij Utrecht speelde, kon ik op gesprek bij Manchester, PSV en Feyenoord. Ik ben natuurlijk Rotterdammer en heb daar heel de jeugdopleiding gespeeld. Uiteindelijk heb ik via een omweg en Utrecht na zeven jaar m'n transfer naar Feyenoord weten af te dwingen,' aldus Bosschaart, die ook verder niet op de interesse van United is ingegaan.

'Ik wilde maar één ding en dat was daarheen. Ik ben niet ingegaan op de andere interesse. Achteraf is dat misschien heel stom geweest,' vertelt de oud-speler van onder meer Utrecht en ADO Den Haag lachend.

Momenteel is Bosschaart actief als assistent-trainer bij Cambuur. Omdat hoofdtrainer Henk de Jong erg ziek is stond Bosschaart dit seizoen al meerdere keren als zijn vervanger langs de zijlijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.