Terug

Volg Vandaag Inside

'Rapper Boef biedt twee miljoen op ADO Den Haag'

'Rapper Boef biedt twee miljoen op ADO Den Haag'

27 apr 2021, 16:05

Maandag meldde Voetbal International dat United Vansen, de grootaandeelhouder van ADO Den Haag, de club voor een bedrag van 4.75 miljoen van de hand wil doen aan het Amerikaanse World Soccer Holdings. Ook andere partijen zouden echter op het vinkentouw zitten. Rapper Boef laat op Instagram weten een bod van 2 miljoen te doen op ADO.

Boef repost op Instagram Stories een bericht waarbij wordt gemeld dat ADO te koop staat voor 4.75 miljoen euro en schrijft erbij: 'Ik bied 2 miljoen,' waarbij hij ADO Den Haag tagt. Of het om een serieuze poging gaat, is niet bekend.

De rapper liet eerder in een interview wel te dromen over het overnemen van een voetbalclub: 'Als het kan AZ of zo. Ik koop gewoon AZ. Pomp er een beetje money in, zet spelers aan 't werk. Dat lijkt me lauw, man. Dat lijkt me echt lauw.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.