Terug

Volg Vandaag Inside

Ranieri vreest toekomst bij Fulham

Ranieri vreest toekomst bij Fulham

28 feb 2019, 09:40

SOUTHAMPTON (ANP) - Coach Claudio Ranieri vreest voor zijn toekomst bij Fulham na de zevende nederlaag in de laatste acht wedstrijden in de Premier League. De ploeg verloor woensdag met 2-0 van Southampton. ,,Mijn baan? Ik weet het niet. Vraag dat maar aan de eigenaar'', zei de Italiaan na afloop.

Fulham moet meer en meer vrezen voor degradatie. De ploeg uit Londen, waar Ryan Babel sinds kort speelt, staat voorlaatste en moet een gat van 10 punten overbruggen om in de veilige zone te komen. ,,Ik blijf keihard werken totdat het mathematisch niet meer mogelijk is. We moeten erin blijven geloven en als team saamhorig zijn. De spelers doen hun best, maar dat is niet genoeg'', aldus Ranieri, oud-trainer van onder meer Chelsea, Juventus en Internazionale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.