Terug

Volg Vandaag Inside

Ranieri pleit voor 5 wissels als competitie weer hervat wordt

Ranieri pleit voor 5 wissels als competitie weer hervat wordt

13 apr 2020, 19:44

Claudio Ranieri vreest voor roofbouw op zijn manschappen als het afgebroken seizoen deze zomer alsnog wordt uitgespeeld. "Is een maand voorbereiding voldoende om wekelijks drie wedstrijden te gaan spelen", vroeg hij zich af.

"Kunnen we het uiterste vragen van onze spelers? De druk zal maximaal zijn, zowel fysiek als mentaal. Daarom lijkt het me sowieso een goed plan om vijf in plaats van drie wissels per wedstrijd toe te staan als we dit seizoen toch nog gaan voetballen. Zeker voor de spelers die het coronavirus hebben gehad, zou dat een goede, tijdelijke aanpassing in de spelregels kunnen zijn."

Italië is hard getroffen door de coronapandemie en Sampdoria behoort tot de clubs in de Serie A die met relatief veel besmette spelers te maken had. "Iedereen in de selectie die positief testte op het virus is godzijdank inmiddels hersteld", liet Ranieri weten. "Ik heb met alle coronapatiënten af en toe contact onderhouden tijdens hun ziekte. Ze maakten op mij een krachtige en optimistische indruk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.