Terug

Volg Vandaag Inside

'Ranieri nieuwe coach van AS Roma'

'Ranieri nieuwe coach van AS Roma'

7 mrt 2019, 19:27

ROME (ANP) - Claudio Ranieri wordt de nieuwe coach van AS Roma. Volgens Italiaanse media heeft de clubleiding dat besloten. AS Roma bevestigde alleen dat de huidige trainer Eusebio Di Francesco per direct aan de kant is gezet. De Romeinen werden woensdag bij FC Porto uitgeschakeld in de Champions League.

Ranieri werd onlangs ontslagen bij Fulham, hoewel hij pas sinds november in dienst was bij de club. De Italiaan werd in 2016 kampioen van de Premier League met Leicester, waar hij er later ook werd uitgegooid. Tussendoor werkte hij nog bij Nantes in Frankrijk.

Di Francesco, sinds 2017 hoofdtrainer bij de club, bereikte vorig seizoen met Roma nog de halve finale van de Champions League. Het afgelopen weekeinde verloor de club in de Serie A de stadsderby met Lazio. Bij AS Roma spelen Rick Karsdorp en Justin Kluivert.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.