Terug

Volg Vandaag Inside

Ramsey definitief in de zomer naar Juventus

Ramsey definitief in de zomer naar Juventus

11 feb 2019, 21:31

TURIJN (ANP) - Aaron Ramsey verruilt Arsenal na dit seizoen voor Juventus. De koploper van de Serie A maakte maandag bekend dat Ramsey een contract voor vier jaar gaat tekenen dat ingaat op 1 juli 2019. Voor de handtekening van Ramsey betaalt Juventus 3,7 miljoen euro aan tekengeld.

Volgens de BBC gaat Ramsey iets meer dan 400.000 pond (456.000 euro) per week verdienen. Daarmee zou hij de best betaalde Britse voetballer ooit worden.

De 28-jarige middenvelder beschikt over een aflopend contract bij Arsenal en had de clubs voor het uitzoeken. Naar verluidt waren onder meer Bayern München, Internazionale, Paris Saint-Germain en Real Madrid geïnteresseerd.

Ramsey speelde sinds 2008 meer dan 250 wedstrijden voor Arsenal. Onder manager Unai Emery is de Welshman echter niet verzekerd van een basisplaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.