Terug

Volg Vandaag Inside

Ramos zet nu alles op de Champions League

Ramos zet nu alles op de Champions League

3 mrt 2019, 01:01

MADRID (ANP) - Aanvoerder Sergio Ramos beseft dat Real Madrid het seizoen nog maar op één manier kan redden. ,,Dinsdag wacht ons weer een soort finale in de Champions League tegen Ajax. We hebben in die competitie de kans ons seizoen kleur te geven'', zei de verdediger na de verloren 'Clásico' voor de competitie tegen FC Barcelona (0-1).

Vier dagen eerder had Real Madrid voor eigen publiek de return in de halve finales van het Spaanse bekertoernooi tegen Barcelona al met 3-0 verloren. In La Liga liep de achterstand van de 'Koninklijke' zaterdagavond op naar twaalf punten. ,,Het is jammer dat de afstand zo groot is, maar we blijven vechten'', aldus Ramos, die dinsdag vanwege een schorsing vanaf de tribune moet toezien hoe zijn teamgenoten het doen in de return tegen Ajax. Real Madrid won drie weken geleden in Amsterdam het eerste duel in de achtste finale van de Champions League met 2-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.