Terug

Volg Vandaag Inside

Ramos terug op trainingsveld bij Real Madrid

Ramos terug op trainingsveld bij Real Madrid

3 feb 2021, 17:45

Sergio Ramos is woensdag weer aangesloten bij de groepstraining van Real Madrid. De aanvoerder ontbrak twee weken wegens een knieblessure. In die tijd werd de ploeg uitgeschakeld in het bekertoernooi door derdeklasser Alcoyano en werd in de competitie op eigen veld een 2-1-nederlaag geleden tegen Levante.

Onder coach Zinedine Zidane, terug na een coronabesmetting, trainde Ramos in voorbereiding op het competitieduel van zaterdag met Huesca. De centrale verdediger is de leider van de ploeg die 10 punten achterstand heeft op leider Atlético Madrid, dat ook nog een duel tegoed heeft. Zondag verwees FC Barcelona, na winst op Athletic, Real naar de derde plaats in La Liga. De 34-jarige Ramos heeft een aflopend contract bij de club waar hij al zestien jaar actief is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.