Terug

Volg Vandaag Inside

Ramos helpt Real Madrid na VAR-penalty aan zege bij Athletic Club

Ramos helpt Real Madrid na VAR-penalty aan zege bij Athletic Club

5 juli 2020, 18:12

Real Madrid heeft zondagmiddag met moeite gewonnen bij Athletic Club. In Bilbao werd het 1-0 voor de koploper, dankzij een doelpunt van Sergio Ramos. De voorsprong op Barcelona liep daardoor op tot 7 punten. De Koninklijke heeft in La Liga nog vier wedstrijden te gaan, Barcelona vijf.

Pas in de 72e minuut kwam Real Madrid op voorsprong. Verdediger en aanvoerder Ramos scoorde uit een strafschop, toegekend door de VAR na een overtreding op Marcelo. Voor Ramos was het al zijn tiende treffer van het seizoen, een zeldzaamheid voor een centrale verdediger. Afgelopen dinsdag won Real Madrid ook met 1-0 door een penalty van Ramos, toen tegen Getafe.

Athletic Club kreeg bij een 0-1 stand overigens geen strafschop voor een 'overtreding' van Ramos:

Karim Benzema was na een combinatie met Toni Kroos nog dicht bij de 2-0, maar strandde op doelman Unai Simón.

Eden Hazard ontbrak bij de thuisclub. Hij heeft last van een enkel. De Belg, een jaar geleden overgekomen van Chelsea, heeft dit seizoen veel last van blessures.

Barcelona speelt zondagavond bij Villarreal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.