Terug

Volg Vandaag Inside

Ramaj loopt breuk in elleboog op en mist waarschijnlijk rest van het seizoen

5 apr 2024, 17:20

Ajax denkt dit seizoen niet meer te kunnen beschikken over keeper Diant Ramaj. De doelman heeft donderdag tegen Go Ahead Eagles (1-1) een elleboogblessure opgelopen.

Volgens Ajax heeft Ramaj een breuk in zijn linkerelleboog. De 22-jarige Duitser met Kosovaarse roots was schuldig aan het doelpunt van Go Ahead. Ramaj kreeg in de slotfase een voorzet niet onder controle en zag Bas Kuipers voor de gelijkmaker zorgen.

"Ik kwam ongelukkig terecht na een luchtduel", aldus Ramaj op de website van Ajax. "Helaas heb ik mijn elleboog gebroken. Ik zal in ieder geval de komende weken niet kunnen spelen. Uiteraard hoop ik nog te kunnen spelen, maar het zal waarschijnlijk moeilijk worden."

Ramaj bleef enige tijd liggen na het doelpunt van Kuipers, maar speelde de wedstrijd wel uit.

Ajax staat met nog zes duels te gaan vijfde in de Eredivisie.

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur tegen Feyenoord. John van 't Schip blikte na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles kort vooruit op De Klassieker. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.