Terug

Volg Vandaag Inside

Ramaj haalt uit naar Steijn: ‘Hij is weg en ik ben er nog, dus alles is goed’

19 mrt 2024, 10:04

Diant Ramaj heeft zich in een uitgebreid interview met Voetbal International kritisch uitgesproken over de manier hoe hij werd behandeld door voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn.

Ramaj werd door Sven Mislintat naar Ajax gehaald en volgens de keeper zag de voormalig technisch directeur iets in hem wat anderen niet zagen. "Hij zag de potentie in mij. Aan het begin was iedereen aan het praten: ‘Wat doet hij, waarom geeft hij zoveel geld uit aan hem?’ Iedereen weet wat er aan het begin gebeurd is, ik bleek ineens niet de tweede keeper te zijn”, begint de Ajacied over het moment dat Gerónimo Rulli uitviel en Jay Gorter onder de lat mocht verschijnen bij Steijn.

Ramaj heeft die periode als erg lastig ervaren. “Maar ik ben hard blijven werken, zoals altijd. En toen de kans kwam, heb ik hem gegrepen, ik denk op de juiste manier. Nu ben ik blij dat ik me niet heb laten kennen.”

Inmiddels voelt het voor hem dan ook alsof hij het ongelijk van Steijn heeft bewezen. “Ik denk dat hij iedere dag op de training heeft gezien wat ik nu laat zien. En toch zei hij dat ik er niet klaar voor was. Ik denk dat ik deze behandeling niet verdiende van hem. Maar ja, je ziet het: hij is weg en ik ben er nog, dus alles is goed. Het was een moeilijke periode, maar soms is het leven zo. Het maakt je sterker, denk ik", besluit de doelman.

René van der Gijp ergerde zich onlangs in Vandaag Inside aan het TV-optreden van Maurice Steijn bij Rondo. "Stoppen met zeuren". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.