Terug

Volg Vandaag Inside

Ralf Seuntjens richt zich tot Bas Nijhuis: 'Mijn excuses voor mijn taalgebruik'

Ralf Seuntjens richt zich tot Bas Nijhuis: 'Mijn excuses voor mijn taalgebruik'

19 okt 2021, 14:42

Ralf Seuntjens heeft zich op social media gericht tot scheidsrechter Bas Nijhuis. De speler van NAC was maandagavond na het verloren duel met FC Volendam witheet over een afgekeurd doelpunt en biedt nu zijn excuses aan voor zijn taalgebruik.

In een videoboodschap laat Seuntjens weten: 'Hier een bericht van mij. Gisteren heb ik in de emotie dingen geroepen die ik niet had moeten zeggen. Nog steeds vind ik het wel een zuiver doelpunt, maar daar gaan we het niet over eens worden. Mijn excuses voor mijn taalgebruik. Ik hoop dat we er nu gewoon lekker een streep onder kunnen zetten en in het vervolg schudden we elkaar weer de hand. We hebben elkaar ook op Instagram, dus no hard feelings vanuit mijn kant. We zien elkaar, groetjes.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.