Terug

Volg Vandaag Inside

Ralf Seuntjens dankbaar voor optreden in Veronica Offside: 'Enorm genoten'

Ralf Seuntjens dankbaar voor optreden in Veronica Offside: 'Enorm genoten'

6 nov 2022, 14:45

Ralf Seuntjens kijkt met een "positief gevoel" terug op zijn aanwezigheid in Veronica Offside. Seuntjens was op vrijdag 28 oktober te gast, waar hij openhartig vertelde over zijn ziekte.

In Veronica Offside deed Seuntjens openhartig zijn verhaal over het afgelopen halfjaar, waarin hij de diagnose kanker kreeg. Inmiddels is hij zeven chemokuren verder en moet hij nog één ondergaan. Eind november hoort hij meer over het resultaat, onthulde hij.

"Afgelopen week bij Veronica Offside te gast geweest. Zowel aan tafel als aan de bar. De barpositie was lastig voor mij, omdat het momenteel moeilijk is voor mij om een gesprek op afstand te volgen. Dit is een gevolg van de behandelingen. Aan tafel vond ik het prettig en kon ik mijn verhaal doen. Ik heb er een positief gevoel aan overgehouden.", schrijft Seuntjens, die ook de videoboodschappen kon waarderen: "Mooie woorden van Maurice Steijn, Pieter de Waard en mijn team uit Japan".

Daarnaast spreekt Seuntjens ook zijn waardering uit naar FC Den Bosch en De Graafschap, zijn voormalig werkgevers. Op uitnodiging van de Brabanders bezocht de 'Seun of God' de wedstrijd tussen beide clubs. "Het publiek van Den Bosch heeft mij enorm toegezongen en een hartverwarmend gevoel gegeven in deze tijd. Ook De Graafschap wil ik bedanken voor de steun die ook hartverwarmend was voor mij. Beide teams wens ik het beste toe dit seizoen 🙏🏻", schrijft Seuntjens.

Hij besluit: "Enorm genoten bedankt een ieder daarvoor 🙏🏻🍀❤️".

Naast het serieuze verhaal van Seuntjens, was er ook ruimte voor de nodige hilariteit. Zo werd ook nog even teruggeblikt op de 'prank call' van Andy van der Meijde. Kijk het fragment hieronder terug.

Jan lacht om ‘prank call’ Andy bij Ralf Seuntjens: ‘Had je weer gezopen?’
2:01
Jan lacht om ‘prank call’ Andy bij Ralf Seuntjens: ‘Had je weer gezopen?’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.