Terug

Volg Vandaag Inside

Rakitic voelt zich behandeld als zak aardappelen

Rakitic voelt zich behandeld als zak aardappelen

13 apr 2020, 15:45

De Kroatische middenvelder Ivan Rakitic heeft zich in een interview in de Spaanse krant El Mundo Deportivo kritisch uitgelaten over zijn club FC Barcelona. Rakitic, die al sinds 2014 bij de Spaanse topclub speelt, heeft zijn basisplaats dit seizoen moeten afstaan aan Frenkie de Jong. Volgens de Kroaat probeert de clubleiding hem richting de uitgang te duwen.

"Ik begrijp de situatie, maar ik ben geen zak aardappelen waar je alles mee kan doen", zegt Rakitic in een interview via Skype met de krant. "Ik beslis zelf over mijn toekomst." Barcelona wilde Rakitic vorig jaar betrekken in een deal met Paris Saint-Germain, waarbij Neymar de omgekeerde weg zou bewandelen. De Kroaat weigerde echter naar Parijs te verhuizen en daardoor ging de toptransfer niet door.

"Ik wil ergens zijn waar ik me gewild en gerespecteerd voel. Als dat hier bij Barcelona is, zou dat geweldig zijn. Maar als dat ergens anders zou zijn, dan ben ik degene die daarvoor kiest, niemand anders", aldus Rakitic, wiens contract nog een jaar doorloopt. Hij mocht dit seizoen pas tien keer in de basis beginnen in La Liga. "Van de zes seizoenen dat ik hier speel, was vorig jaar mijn beste. Ik was daarom gepikeerd door de manier waarop ik werd behandeld. Ik snapte er ook niets van. Hopelijk kan ik het laatste jaar van mijn contract hier uitdienen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.